Bonnier News Local Syd (inkl fd Hall Media)
Bonnier News Local Syd (inkl fd Hall Media)

Bonnier News Local Syd (inkl fd Hall Media)

Local News Sweden
A part of Bonnier News
Bonnier News Syd är en sammanslagning av Bonnier nyhetstidningar och sajter i södra Sverige. Vi erbjuden en hög hushållstäckning i mitten av Sverige från Jönköping ner till sydligaste delarna i Skåne.I regioner där morgontidningarnas räckvidd eventuellt behöver kompletteras kan vi också erbjuda Expressen i print och digitalt för att ge dig som annonsör en tillräckligt stark räckvidd genom endast en säljkontakt. Om våra titlar i Skåne: Våra titlar i Skåne är morgontidningarna Sydsvenskan Dagbladet, Helsingborgs Dagblad och gratistidningen Lokaltidningen.Här når du den skånska guldkusten, de sydvästra delarna av skåne. Genom att kombinera våra olika kanaler inom Bonnier kan vi nå räckvidder upp till 80% i de skånska kommunerna.Om fd Hallmedia: Här når vi långt över en kvarts miljon människor via prenumererade morgontidningar, gratistidningar och nyhetssajter. Bonnier News Local Syd upptagningsområde sträcker sig från Vänerns sydöstra strand till Älmhult längst ner i Småland.
fd Hallmedia - Närvarande och tillgängliga i det lokala
I norra Småland ger vi ut fem prenumererade 6-dagarstidningar, Jönköpings-Posten, Smålands-Tidningen, Vetlanda-Posten, Tranås Tidning, Smålands Dagblad och 4-dagarstidningen Värnamo Nyheter samt gratistidningarna Jönköping Nu, Finnveden Nu, Höglandet Nu, Västboandan och Tranås Aktuellt. I södra Småland finns Smålänningen som kommer ut måndag till fredag och är en prenumererad morgontidning samt gratistidningen Veckobladet Smålänningen.Falköpings Tidning, Västgöta-Bladet och Skaraborgs Läns Tidning i Västergötland har en utgivningsfrekvens på 4 dagar/vecka och är prenumererade medan Skövde Nyheter är en veckoutgiven gratistidning. Gratistidningarna delas ut till samtliga hushåll i sina respektive regioner.
På webben erbjuder vi ständigt uppdaterade nyheter i våra nyhetsappar och på jp.se, jnytt.se, smt.se, tranastidning.se, vetlandaposten.se, smalandsdagblad.se, smalanningen.se, vn.se, skovdenyheter.se, falkopingstidning.se, skaraborgslanstidning.se och vastgotabladet.se.Sammanfattning:
Våra varumärke når med alla sina produkter i dag fler läsare än någonsin och jobbar ständigt med utveckling för att finnas i de kanaler som är relevanta för publiken.
I morgontidningarna har du möjlighet att välja olika paketlösningar beroende på i vilket område du vill annonsera.
Read more